Easy dot Movember actie!

movember headerKom in actie voor Movember, laat je snor staan met Easy dot kleurfolies!

Filmolux wil gedurende de maand November ook haar steentje bijdragen in de strijd tegen o.a. kanker door samen met haar klanten geld in te zamelen. 

Hoe kun je meedoen? 

1. Bestel Easy Dot kleurfolies en steun Movember!

Onlangs heeft Filmolux 7 nieuwe Easy Dot kleurfolies geïntroduceerd in de kleuren, zwart, rood, geel blauw, groen goud en zilver. Bij iedere bestelling van Easy Dot kleurfolie doneert Filmolux €10,- aan de Movember Foundation. 
Maak met Easy Dot kleurfolies de mooiste reclame uitingen tijdens de feestdagen en steun tegelijkertijd het goede doel!movember kleurfolie

en/of

2. Laat samen met je team super eenvoudig je "snor staan" met Easy Dot Black, en maak een groepsselfie!

Movember snorren set-1

Vraag via de onderstaande knop onze super gave snorren set aan gemaakt van Easy Dot black. Plak samen met je team de snorren op en maak een creatieve groepsselfie! Vergeet deze niet aan ons door te sturen via (info@filmolux.nl) of door ons te taggen op Facebook. Alle ingezonden foto's krijgen een eervolle vermelding op onze Facebook pagina! Voor iedere ingezonden selfie doneren we € 5,- aan de Movember foundation.

Vraag hiernaast de Easy dot black snorren en Easy dot kleurfolie samples aan!

 

Over Movember: 

Movember is een evenement dat jaarlijks tijdens de maand november aandacht vraagt voor de gezondheid van de man. Dit wordt aangestuurd vanuit de Movember Foundation door mannen te vragen hun snor te laten staan.

De Movember Foundation wil op deze manier “het gezicht van de gezondheid van de man te veranderen” door geld op te halen en aandacht te creëren voor het goede doel. Het overgrote deel van het opgehaalde geld gaat naar wetenschappelijk onderzoek uit.

Leven met en na kanker, leven met een psychische aandoening en psychisch gezond blijven zijn zware onderwerpen waar veel mannen mee te maken krijgen en waarvan de impact groot is. De Movember Foundation steunt daarom verschillende gezondheidsprogramma’s die zich sterk maken tegen prostaat- en teelbalkanker, zelfmoordpreventie, depressie,  onderzoek naar prostaatkanker en geestelijke gezondheid onder mannen.

Door zowel mannen als vrouwen aan te sporen om mee te doen streeft de Movember Foundation er naar om vermijdbare sterfgevallen omlaag te brengen. Daarnaast zet de stichting zich in om mensen bewust te maken om een gezondere levensstijl te adopteren.

Please Share: