search

Hoe krijtbord stickers horecazaken nóg gezelliger kunnen maken

Geschreven door Ingrid de Boer | 27 februari 2018

Volg mij op:

Krijtbord stickers horecaBezoekers van cafés, restaurants en hotels hechten veel waarde aan de sfeer die in de zaak hangt. Dat bepaalt grotendeels of ze nog eens terug zullen keren. Of de sfeer in een zaak goed voelt of juist niet, kan te maken hebben met praktische zaken zoals de kleur en sterkte van het licht, de muziek die er gedraaid wordt (of dat die juist ontbreekt) en de manier waarop het personeel gasten benadert. Maar sfeer is vooral gevoelskwestie en daarom zal iedere bezoeker een zaak verschillend waarderen. Met de aankleding van horeca zaken kun je wel proberen een bepaalde sfeer neer te zetten. Krijtbord stickers zie je hierbij veel terug. Het geeft horeca een gezellige, authentieke en ongedwongen uitstraling. In dit artikel vertel ik je over alle mogelijkheden die dit bijzondere materiaal horecazaken biedt.


Multifunctionele krijtbord stickers

Het grootste voordeel dat ondernemers ervaren bij het toepassen van krijtbord stickers, is wel hun multifunctionaliteit. Dat zit ‘m niet alleen in het feit dat ze er zelf hun eigen boodschap op kunnen schrijven of tekenen, maar vooral vanwege hun flexibiliteit. Zo kun je deze stickers op allerlei ondergronden aanbrengen, denk aan muren, pilaren, deuren, glazen oppervlakken en objecten in de ruimte. Dat maakt dat ze een mooie toevoeging kunnen vormen aan de inrichting van de zaak. Aan de andere kant helpen ze de ondernemer om makkelijker te communiceren met klanten en personeel. Die twee functies licht ik hieronder toe.


Met bezoekers communiceren

Buiten de zaak, in de winkelstraat of op het plein, begint de eerste communicatie met de bezoeker al. Natuurlijk moet de zaak van een afstand opvallen tussen de andere panden, daarvoor is gevelbekleding ideaal. Iets dichterbij kan de sfeer en het aanbod van een zaak het besluit van een voorbijganger om naar binnen te gaan, beïnvloeden. Hier komen krijtbord stickers goed van pas. Je bekleedt er bijvoorbeeld een bord mee waarop je de special van de dag noteert of breng het aan op pilaren of de (glazen) wanden aan de buitenkant van het pand om bezoekers te overtuigen de zaak te betreden. Eenmaal binnen helpen krijtbord stickers je om extra informatie aan gasten verschaffen. Denk aan evenementen, acties, prijzen, menu’s en specials. Daarnaast zet je met mooi vormgegeven krijtbord stickers ook gewone en passende sfeer neer.

Krijtbord stickers horeca binnen toegepast 4.png

Met personeel communiceren

Ook voor personeel kunnen krijtbord stickers het verblijf in de zaak aangenamer maken. Door activiteiten en boodschappen rond het aanbod via krijtbord stickers te communiceren, kan het personeel bij binnenkomst meteen inzien waar zij vandaag rekening mee moeten houden. In ruimtes waar gasten niet komen, maar het personeel wel verblijft, kun je met behulp van krijtbord stickers belangrijke informatie gemakkelijk delen. Denk aan de verdeling van diensten of afwezigheidsmeldingen, boodschappen, bestellingen en to-do lijstjes. Je kunt de sticker zowel met krijt als met witte krijtbord stiften beschrijven.


Geprinte krijtbord stickers geven extra uitstraling

Krijtbord stickers horeca binnen toegepast 1.jpgKrijtbord stickers zijn van zichzelf natuurlijk zwart en kunnen met witte of gekleurde krijtjes en stiften beschreven worden. Daarnaast kun je deze stickers een extra uitstraling meegeven door ze van een print te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een wit frame rond de rand of vaste onderdelen op de sticker zoals scheidingstekens, een tabel of ander functionele items. Dat helpt je om de boodschap nog duidelijker te communiceren en de sticker een passende uitstraling te geven.


Een flexibele aankleding van horeca

Voor horeca ondernemers is heel belangrijk om de sfeer in hun zaak te behouden of verbeteren. Maar ze hebben niet altijd de mogelijkheid of tijd om daar zelf veel aandacht aan te besteden. Daarom moeten stickers, folies en andere onderdelen van de aankleding het liefst door het eigen personeel snel en makkelijk aangebracht kunnen worden. Dat is met krijtbord stickers gemakkelijk te realiseren, want je hebt er geen extra materialen voor nodig. Na het aanbrengen kan de sticker nog verplaatst worden en bij het verplaatsen of verwijderen laat het materiaal geen lijmresten achter. Benieuwd naar deze stickers? Vraag dan een gratis sample aan:

Easy dot Chalkboard black samples aanvragen

 

Onderwerpen: Presenting

Nieuwste artikelen:

Contact opnemen