search

Saaie (kantoor)wand? Krijtbord folie brengt ruimtes tot leven!

Geschreven door Marlies Hofhuis | 31 mei 2016

Volg mij op:

krijtbord_folie.pngJe ziet het steeds vaker in huizen, horeca en winkels, maar ook in kantoren is het een hit: krijtbord folie. En ja, bewoners of medewerkers kunnen de muur zelf ‘onder kalken’ met krijt. Dat levert unieke designs op die ook nog eens makkelijk aan te passen zijn. Breng saaie kantoorruimtes tot leven door ideeën op de wand uit te tekenen, schrijf het gerecht van de dag op de muur van je restaurant of promoot kortingen of acties in je winkel. De mogelijkheden zijn eindeloos. In dit blog deel ik de voordelen van het easy dot krijtbord folie en geef ik je wat inspiratie om de wanden in jouw kantoor, restaurant of winkel nieuw leven in te blazen.

Wat is easy dot krijtbord folie?

Op internet kom je veel voorbeelden tegen van grappige teksten en mooie tekeningen op krijtborden, bijvoorbeeld bij de ingang van restaurants. Krijtborden stralen authenticiteit en gezelligheid uit. Dat bracht ons op het idee om een folie te ontwerpen dat deze vorm van promotie of decoratie in binnenruimtes mogelijk maakt. Hierbij hebben we drie eigenschappen gecombineerd:

  • Folie die geschikt is voor interieurdecoratie en tijdelijk gebruik in buitenruimtes.
  • Printbaar materiaal dat voor een groot aantal veelgebruikte inktsystemen geschikt is.
  • Makkelijk aan te brengen en te verwijderen luchtbelvrij materiaal

Dat resulteerde uiteindelijk in het Easy dot Chalkboard black, zoals de officiële naam luidt. Dat is een printbare krijtbord folie voorzien van easy dot belijming die makkelijk aan te brengen is. Bovendien blijven bij het verwijderen van de folie geen lijmresten achter.

Je eigen muur vol kalken

Het allerleukste aan deze folie is natuurlijk dat bewoners of medewerkers er hun eigen creativiteit op kwijt kunnen. Dit kan met klassieke krijtjes, maar ook met vloeibaar krijt. Vind je na het beschrijven van de wand een spelfoutje in je menu? Of is je tekening van een afstandje toch niet zo mooi als van dichtbij? Met een natte doek of spons haal je creaties zo weer weg en begin je gewoon opnieuw. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een wisselend menu op de muur van een restaurant of de agenda voor een meeting op kantoor. Het folie is ook geschikt voor tijdelijke buitentoepassing zoals bij zakelijke evenementen of op festivals.

krijtbord.png

Combineer print met handschrift

Het krijtbord folie is niet alleen geschikt om met krijt op te schrijven of tekenen, maar je kunt er ook op printen. Dat is wel zo handig als je een wand niet helemaal wilt laten afhangen van de creativiteit van anderen. Het materiaal is geschikt om te printen met eco-solvent-, latex- en UV-inkten. Om het beste printresultaat te krijgen adviseren we vooraf wit te printen.

Krijtbord inspiratie

Hieronder deel ik wat voorbeelden van krijtbord folie in kantoorruimtes of werkplekken, in restaurants en toepassingen in de winkel. Laat je inspireren!

krijtbord_inspiratie.png

Nieuwsgierig? Vraag dan gratis samples aan: 

Samples  Easy dot Chalkboard

Bronnen:

https://nl.pinterest.com/source/frufly.blogspot.com
https://nl.pinterest.com/pfafortune/office-wall-ideas-corporate/
https://techstudios.io/blogs/news/14470189-we-love-custom-chalkboard-walls
https://nl.pinterest.com/pin/65020788344518706/
https://nl.pinterest.com/pin/569705421586787421/
https://nl.pinterest.com/pin/78109374764248949/
https://nl.pinterest.com/pin/387309636680824437/

Onderwerpen: Presenting

Laatste blogs:

Contact opnemen