easy dot® PET transparent L-UV

⬅️ Terug naar het easy dot assortiment

Product omschrijving

easy dot® PET transparent L-UV is de "groene" high-end versie van de Neschen klassieker easy dot®. Voor innovatieve reclame toepassingen die het milieu minder belasten.

De zeer transparante folie, die speciaal ontwikkeld is voor gebruik op glas en raamoppervlakken binnenshuis, is voorzien van de beproefde easy dot® lijmtechnologie. De solvent-vrije lijm op waterbasis zorgt voor een eenvoudige verwerking en is daarnaast milieuvriendelijk. Dankzij de glasheldere transparantie blijven onbedrukte delen absoluut transparant. Door de snelle, luchtbelvrije applicatie en de gemakkelijke verwijdering zijn zelfs kortlopende reclame acties mogelijk. De folie is echter net zo geschikt voor permanente vormgeving. Vooral het aanbrengen aan de binnenzijde van etalages met een in spiegelbeeld geprint motief verlengt de duurzaamheid vele malen, omdat de folie zo beschermd is tegen omgevingsinvloeden en vandalisme. Indien gewenst kan easy dot® PET transparent L-UV ook gecombineerd worden met PP matt backing. De speciale witte folie wordt als laminaat aangebracht en vervangt een witte bedrukking over het hele oppervlak. Dit bespaart inkt, tijd en geld, waardoor het ideaal is voor milieuvriendelijke composiettoepassingen met transparante media.

Dankzij de hogere stijfheid maakt deze pvc-vrije easy dot folie een materiaalbesparing van 25% mogelijk, wat betekent dat de hoeveelheid afval aanzienlijk kan worden verminderd. Dus met een kleine verandering in uw eigen werkroutine kunt u uw CO2-voetafdruk aanzienlijk verkleinen. De folie is speciaal ontwikkeld voor UV- en latexinkten en is gecertificeerd als B-s1, d0 volgens EN 13501.

Kenmerken

  • 75 μm milieuvriendelijke polyester folie (PVC-vrij)
  • Glanzend transparant oppervlak voor fotorealistische afdrukken
  • Ultra transparant, ideaal voor raamstickers.
  • easy dot® lijmtechnologie voor snel, gemakkelijk en luchtbelvrij aanbrengen
  • Innovatief materiaal voor de beste verwerking, afdrukkwaliteit en duurzaamheid
  • PVC-vrij en 25% minder materiaal met behoud van haptiek (in vergelijking met PVC-media)
  • Geen krimp
  • Speciaal ontwikkeld voor UV-uithardende en latexinkten
  • Perfect voor plotten en kiss-cutting.

Artikelen

6044342 50 m × 137,2 cm

 

Specificaties

Geschikt voor inkt(en)
 Latex Ink UV Curable Ink uv_gel
Certifica(a)t(en)
EN13501 
Eigenschappen
Signs Indoor Photoquality
Tu¦êpfel-Kleber PVC FREE
Download(s)

pdf2-1Technische datasheet

pdf2-1Brandcertificaat