search

Bezoek FILMOLUX op de Sign & Print Expo 2019, stand H110.

Geschreven door Marlies Hofhuis | 11-mrt-2019 9:33:08

Volg mij op:

180814 S&P-Banners-Ticket-250x250pKom op 26, 27 & 28 maart 2019 naar de Sign & Print Expo in Gorinchem. Dé vakbeurs waarbij exposanten uit de grafische branche de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties presenteren en demonstreren. De beurs is dé perfecte plek om te netwerken, kennis te delen en je te laten inspireren door de nieuwste productinnovaties op grafisch gebied. 

Uiteraard zal FILMOLUX hierbij niet ontbreken, bezoek het "FILMOLUX Hotel" op stand H110, waar wij onze nieuwste productinnovaties presenteren. Vraag direct uw gratis kaarten aan met code 71943072.

Graag geven wij u alvast een voorproefje van wat u mag verwachten:

NESCHEN GREEN WALL wallpaper range

Met NESCHEN GREEN WALL presenteert Filmolux digitaal bedrukbare behangsoorten voor verschillende toepassingen. De PVC- en oplosmiddelvrije productie maakt NESCHEN GREEN WALL een milieuvriendelijke keuze. Het assortiment bestaat uit diverse kwaliteiten, structuren en afmetingen. Naast traditioneel vliesbehang presenteert Filmolux ook twee zelfklevende versies. Neschen wallpaper L-UV smooth & sand adh zijn voorzien van een permanente high-tack belijming, geschikt voor het aanbrengen op moeilijk te plakken ondergronden zoals gips, spaanplaat en polypropyleen.

wallpaper_001

Solvoprint Easy dot®  180

De succesvolle Easy dot® range breidt zich verder uit met een 180 μm dikke variant. Solvoprint Easy dot 180 is dankzij de Easy dot-belijming én de dikte van 180 μ nog eenvoudiger en sneller aan te brengen. Een bijkomend voordeel van de dikkere folie is dat deze zeer opaak is. Solvoprint Easy dot 180 is ideaal voor het plakken van grote oppervlakken, zoals bij standbouw. Daarnaast is de folie zeer geschikt voor reclame-campagnes die elkaar snel opvolgen.

Easy Dot 180 Hengst Workwear 6

High-tack folies voor moeilijk te plakken ondergronden

Om te voldoen aan de eisen van klanten in de interieur en signage markt presenteert Filmolux diverse high-tack folies met een extra sterke kleefkracht. Solvoprint performance wall-grip is een polymeer geschikt voor lange termijn toepassingen, voor korte termijn acties is de monomeer versie Solvoprint power-tack 180 ontwikkelt. Deze folies hechten moeiteloos op ruwe poreuze oppervlakken en oppervlakken met een lage oppervlaktespanning zoals gips, beton, spaanplaat en polypropyleen.

Textiel

Naast zelfklevende media presenteert Filmolux ook diverse bedrukbare textielsoorten van de Duitse textielfabrikant PONGS. Deze producten zijn niet alleen creatief inzetbaar maar kunnen ook in functioneel opzicht bijdragen aan interieuroplossingen, bijvoorbeeld voor het oplossen van problemen met de akoestiek in grote ruimtes.

Backlit textiel vergaderkamer

Zelfklevende meubelfolie

Ook voor het decoreren van meubilair kan men op de stand van FILMOLUX terecht. Met TECOSMART zelfklevende meubel folies kunnen meubels in een handomdraai van een nieuwe uitstraling worden voorzien, volledig afgestemd op de nieuwste trends. De folies zijn verkrijgbaar in 44 verschillende designs, van een rustiek hout decor tot een industriële beton look, alles is mogelijk. De folie is gemaakt op papierbasis waardoor zij vorm-stabiel blijft, dus niet kromtrekt of krimpt. Het robuuste oppervlak heeft een hoge chemische oppervlakteweerstand en is daardoor praktisch onverwoestbaar.

Zelfklevende meubelfolie

Demonstratie van de NESCHEN HotLam 1650 TH lamineermachine.

Naast media demonstreert Filmolux de Neschen HotLam 1650TH lamineermachine, ideaal voor het opplakken en lamineren van drukwerk met een breedte tot maximaal 1650 mm. De machine beschikt over een verwarmde bovenwals, instelbaar tot max 160° C voor het verwerken van diverse materialen zoals lamineerfolies- en dubbelzijdig klevende opplakfolies. De Neschen HotLam 1650 TH heeft een verwerkingssnelheid van 12 m/min.

Hotlam-4

Vraag hier direct uw gratis e-tickets aan met code 71943072! 

Email handtekening exposanten

Onderwerpen: Nieuwsberichten

Nieuwste artikelen:

Contact opnemen