search

Bezoek Neschen & Filmolux op de Photokina 2018, Keulen.

Geschreven door Marlies Hofhuis | 20-sep-2018 10:00:00

Volg mij op:

Photokina bannerOp de Photokina van dit jaar, die plaatsvindt van 26 tot 29 september in Keulen, presenteert Neschen samen met Filmolux haar nieuwe innovaties op het gebied van lamineer- en opplakfolies en lamineermachines.
Met bezoekers uit meer dan 130 landen en meer dan 900 leveranciers is Photokina de toonaangevende internationale vakbeurs voor de foto-, video- en beeldvormingsindustrie.

Gudy 832 Fine Art

Met het beursconcept "The Gallery" presenteert Neschen de nieuwste innovaties in haar productportfolio, met speciale aandacht voor Gudy 832 Fine Art, een gecertificeerde dubbelzijdig klevende folie voor de toepassing van Fine Art foto's op panelen. De speciale lijmformule van Gudy 832 Fine Art compenseert de spanning tussen flexibele en stijve materialen. Het wordt gebruikt voor het monteren en inlijsten van foto's, fine art prints, Giclée prints en meer. De Gudy-producten worden gebruikt door professionele fotografen en internationale musea en galerieën.

Neschen PhotoLam 650

Gudy_panel
Als hoogtepunt voor de beurs presenteert Neschen de nieuwe laminator Neschen PhotoLam 650De nieuwe NESCHEN PhotoLam 650 laminator is ontwikkeld voor de hoge kwaliteitseisen van fotografen die kleinere fotoformaten tot 650 mm breedte gemakkelijk willen afwerken. Met deze machine kunnen foto's en afdrukken in één keer worden voorzien van een lamineer- en/of dubbelzijdig klevende folie. 

De NESCHEN PhotoLam 650 wordt geleverd met gesiliconiseerde walsen en een roestvrijstalen werkblad dat statische lading tijdens het lamineren voorkomt. De verwarmde bovenwals is instelbaar tot 70 ° C en helpt zilvering te voorkomen. De maximale werksnelheid is 2 meter per minuut. De machine wordt geleverd op een robuust frame en is aan de voorzijde voorzien van een gebruikersvriendelijk bedieningspaneel.

Neschen PhotoLam 650 header

Bezoek ons op Photokina

Benieuwd naar onze producten, of wilt u een demonstratie van de nieuwe Neschen PhotoLam 650? Vraag hieronder een gratis toegangscode* voor Photokina aan en bezoek Neschen Coating/Filmolux in hal 03.1 op stand D-028.

* op=op, uitsluitend bedoeld voor zakelijke contacten en klanten van Filmolux Benelux. 

Unieke code voor  Photokina aanvragen.

Onderwerpen: Presenting, Mounting, Nieuwsberichten

Nieuwste artikelen:

Contact opnemen