search

Filmolux introduceert de nieuwe generatie monomeer PVC folies.

Geschreven door Marlies Hofhuis | 26-sep-2019 10:00:00

Volg mij op:

header Filmoprint mono 100
Als onderdeel van de standaardisatie van het Filmolux assortiment binnen alle Europese vestigingen worden veel producten opnieuw gelanceerd. Dit geldt ook voor het assortiment aan “FILMOprint easy” monomeer folies. Deze folies zijn een populaire keuze voor binnen- en buitentoepassingen op korte en middellange termijn.  

FILMOprint easy is nu beschikbaar als FILMOprint Mono 100 en biedt een nog betere en stabielere kwaliteit in termen van krimp. Bovendien is het materiaal geoptimaliseerd voor het printen met de huidige generatie latex-inkten. De 100 µm dikke monomeer folies zijn nu ook beschikbaar op een marktconforme rolbreedte van 160 cm in plaats van 150 cm, een breedte die beter aansluit bij de nieuwe generatie printers. Dit geldt ook voor de breedte van 127 cm, die aangepast is naar de standaard rolbreedte van 126 cm.

FILMOprint Mono 100 is verkrijgbaar met een glanzend of mat oppervlak en met verschillende lijm-formuleringen. Deze omvatten een transparante, permanente belijming of een ondoorzichtige grijze belijming in een permanente of verwijderbare uitvoering.  Het volledige FILMOprint Mono assortiment is verkrijgbaar bij alle Filmolux-vestigingen in dezelfde kwaliteit en afmetingen.

New call-to-action

Onderwerpen: Nieuwsberichten

Nieuwste artikelen:

Contact opnemen