search

Filmolux komt in actie, laat je snor staan met Easy Dot black en steun Movember.

Geschreven door Marlies Hofhuis | 1-nov-2018 10:05:00

Volg mij op:

movember headerFilmolux wil gedurende de maand november haar steentje bijdragen in de strijd tegen o.a. kanker door samen met haar klanten geld in te zamelen. voor de Movember Foundation,  meedoen kan op twee manieren.

Donatie per bestelling Easy dot kleurfolie

Onlangs heeft Filmolux 7 nieuwe Easy Dot kleurfolies geïntroduceerd in de kleuren, zwart, rood, geel, blauw, groen goud en zilver. Bij iedere bestelling van Easy Dot kleurfolie doneert Filmolux €10,- aan de Movember Foundation. Maak met Easy Dot kleurfolies de mooiste reclame uitingen tijdens de feestdagen en steun tegelijkertijd het goede doel!

movember kleurfolie

Donatie per team-selfie met Easy Dot black snor

Speciaal voor deze actie heeft Filmolux originele Easy Dot snorren gemaakt. 

Movember snorren set-1

Met speciale dank aan Pascal en Marina Platerink van We-Do-Sign uit Hengelo, die de productie van de stickers geheel belangeloos voor haar rekening nam. De snorren zijn geplot uit Easy dot black kleurfolie, de snor staat symbool voor de Movember foundation. Filmolux roept haar klanten op om de snorren zelf op te plakken en een team-selfie in te sturen, of te delen op Facebook, en Filmolux hierin te taggen. Voor iedere ingezonden foto doneert Filmolux € 5,- aan de Movember foundation. Alle inzendingen krijgen een eervolle vermelding op de Facebookpagina van Filmolux.

Vraag direct de snorren en Easy dot kleurfolie samples aan en doe mee!

Movember: Easy dot snorren en samples kleurfolie aanvragen!

 

Over Movember

Movember is een evenement dat jaarlijks tijdens de maand november aandacht vraagt voor de gezondheid van de man. Dit wordt aangestuurd vanuit de Movember Foundation door mannen te vragen hun snor te laten staan.

De Movember Foundation wil op deze manier “het gezicht van de gezondheid van de man te veranderen” door geld op te halen en aandacht te creëren voor het goede doel. Het overgrote deel van het opgehaalde geld gaat naar wetenschappelijk onderzoek uit.

Leven met en na kanker, leven met een psychische aandoening en psychisch gezond blijven zijn zware onderwerpen waar veel mannen mee te maken krijgen en waarvan de impact groot is. De Movember Foundation steunt daarom verschillende gezondheidsprogramma’s die zich sterk maken tegen prostaat- en teelbalkanker, zelfmoordpreventie, depressie, onderzoek naar prostaatkanker en geestelijke gezondheid onder mannen.

Door zowel mannen als vrouwen aan te sporen om mee te doen streeft de Movember Foundation ernaar om vermijdbare sterfgevallen omlaag te brengen. Daarnaast zet de stichting zich in om mensen bewust te maken om een gezondere levensstijl te adopteren.

Onderwerpen: Easy dot, "Movember

Nieuwste artikelen:

Contact opnemen