search

NESCHEN coating breidt het assortiment GREEN WALL bedrukbare behangsoorten uit met twee voordelige alternatieven.

Geschreven door Marlies Hofhuis | 1-feb-2019 16:00:58

Volg mij op:

Of het nu gaat om de toepassing in particuliere woningen of commerciële projecten een persoonlijk interieur ontwerp is de trend van vandaag. Met de nieuwe en uiterst voordelige toevoegingen aan de NESCHEN GREEN WALL wallpaper assortiment was het creëren van maatwerk interior design nog nooit zo eenvoudig én voordelig. 

  • NESCHEN Performance Wallpaper is de premiumklasse en biedt de breedste selectie aan texturen en afmetingen.
  • De nieuw toegevoegde NESCHEN Wallpaper LITE is het alternatief voor goedkoop vinylbehang en geschikt voor (eco) solvent-, latex- en inkten.
  • De nieuwe NESCHEN Wallpaper L-UV is speciaal ontworpen voor grootschalige projecten en geschikt voor latex- en UV-inkten.

Neschen wallpaper L-UV_sand

Minimale inspanning, maximale ontwerpvrijheid

Met GREEN WALL presenteert NESCHEN Coating digitaal bedrukbare behangsoorten voor verschillende toepassingen. De PVC- en oplosmiddelvrije productie maakt NESCHEN GREEN WALL een milieuvriendelijke keuze.

Door de gladde backing is het behang eenvoudig aan te brengen. In plaats van het behang te belijmen, kan men de muur belijmen, hierdoor kunnen ruimtes snel en met minimale inspanning worden getransformeerd. Voor het 'point of sale', waar opvallende interieurs essentieel zijn, zijn de wallpapers ideaal, omdat ze onbeperkte schaalbaarheid van afbeeldingen en motieven mogelijk maken. Het behang is krimpvrij en kan hierdoor naadloos aangebracht worden.

Het duurzame assortiment GREEN WALL is uitstekend voor gebruik in openbare ruimtes, omdat ze na het printen net zo schrob- en slijtvast zijn als vinylbehang.

De Performance Wallpaper-lijn biedt de grootste selectie aan texturen binnen het GREEN WALL-assortiment. Van linnen tot antiek, er is een geschikt oppervlak voor elk interieur.

NESCHEN Wallpaper LITE en L-UV zijn standaard verkrijgbaar in Smooth en Sand. Andere texturen op aanvraag.

Interesse in het GREEN WALL assortiment? Vraag direct samples aan: 

Neschen wallpaper samples

Onderwerpen: Wallpaper

Nieuwste artikelen:

Contact opnemen