search

Neschen introduceert nieuwe hybride montagefolie.

Geschreven door Marlies Hofhuis | 12-dec-2019 10:00:00

Volg mij op:

Neschen's gudy® 806 Hybrid is de eerste in zijn soort: De hybride montagefolie is ontwikkeld om uitdagende substraten zelfklevend te maken met een langdurige betrouwbare hechting.Picture_gudy 806 hybrid-web De 70 μm pvc-folie is aan de ene kant voorzien van een permanente, high-tack lijm en aan de andere kant van een niet-permanente dot-lijm. Het combineert de voordelen van de easy dot®-technologie met de hoge kleefkracht van gudy® 803 power-tack - beide bekende oplossingen van Neschen.

De folie is een innovatieve oplossing voor uitdagende ondergronden, zoals textiel, die voorheen niet geschikt waren voor zelfklevende toepassingen.  

PHOTO-2019-11-21-14-48-37-2-web

Dankzij de extreem hoge kleefkracht is gudy® 806 Hybrid geschikt voor veeleisende toepassingen en biedt het een eenvoudige verwerking en residuvrije verwijdering. Van behang, textiel en kunstleer tot PE-fotopapier en karton- of bannermateriaal – alles kan met Gudy 806 zelfklevend gemaakt worden.

 

 

Gudy® 806 Hybride is verkrijgbaar in een formaat van 50 m x 130 cm en verkrijgbaar bij Filmolux Benelux, de directe verkooporganisatie van Neschen in de Benelux. 

Onderwerpen: Opplakfolies

Nieuwste artikelen:

Contact opnemen