search

Nieuw bij Filmolux, Solvoprint® power-tack 100

Geschreven door Marlies Hofhuis | 13-feb-2020 10:00:00

Volg mij op:

Met Solvoprint® power-tack 100 biedt Filmolux nu een kosteneffectief, monomeer alternatief voor de hoogwaardige Solvoprint® performance wall-grip folie. Het product biedt een uitstekende kleefkracht, speciaal ontworpen voor moeilijk te plakken ondergronden. Het helderwitte, matte oppervlak biedt een optimaal contrast en sterke, intensieve kleuren met een fotorealistische afdrukkwaliteit. Van PoS-reclame tot standbouw, Solvoprint power-tack 100 biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

Het materiaal kan worden bedrukt met solvent-, latex- en UV-uithardende inkten en is ook te gebruiken met UVgel-technologie. Solvoprint® power-tack 100 heeft dezelfde hoogwaardige belijming als Solvoprint® performance wall-grip. Het is een sterke, elastische en permanente lijm, waardoor de folie ideaal is voor hechting op een breed scala aan substraten: spaanplaat, enigszins ruwe muren, glad en droog beton, plastic containers en oppervlakken die worden blootgesteld aan hoge mechanische belasting. Het product kan ook zonder problemen buitenshuis worden gebruikt.

hi-res-solvoprint_power_tack_100-300hi-res-solvoprint_power_tack_100_300

Solvoprint® power-tack 100 is brand gecertificeerd volgens EN 13501 en is verkrijgbaar bij Filmolux (www.filmolux.nl) in een afmeting van 50 m x 137,2 cm.

New call-to-action

Onderwerpen: Nieuwsberichten

Nieuwste artikelen:

Contact opnemen