search

Nieuw: FILMOtex WallFix, Zelfklevend textiel.

Geschreven door Marlies Hofhuis | 7-nov-2019 12:33:23

Volg mij op:

Wallfix mailing header-1

Met FILMOtex WallFix B1 presenteert FILMOLUX een zelfklevend textiel voor wandbekleding met een uitstekende hechting. Met deze nieuwe toevoeging breidt FILMOLUX haar portfolio van producten voor interieurdecoratie verder uit.

Een allround oplossing voor diverse toepassingen

FILMOtex wallfix_300pxFILMOtex WallFix B1, een zelfklevend polyesterweefsel, biedt klanten een veelzijdig product. Of het nu wordt gebruikt als wandtatoeage of voor grootschalige wand-vullende ontwerpen, FILMOtex WallFix biedt tal van mogelijkheden voor interieurs. Het textiel is B1-gecertificeerd, en daardoor zeer geschikt voor het gebruik in openbare ruimtes. Naast interieurtoepassingen is het materiaal ook inzetbaar voor signage in winkels of als wandbekleding voor beursstands.  Het materiaal is geschikt voor het printen met (eco-)solvent-, latex- en UV-uithardende inkten. 

FILMOtex WallFix B1 is voorzien van een herpositioneerbare solvent-belijming, die een optimale hechting biedt. Bovendien is het product pvc-vrij. FILMOtex WallFix B1 is verkrijgbaar in een formaat van 30 m x 137,2cm. Andere maten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Interesse? Vraag een gratis sample aan!

Sample aanvragen  FILMOtex WallFix B1

Onderwerpen: Presenting, Nieuwsberichten, Wandbekleding

Nieuwste artikelen:

Contact opnemen