search

NIEUW: Gudy® 803 power-tack, high-tack opplakfolie.

Geschreven door Marlies Hofhuis | 3-okt-2019 10:00:00

Volg mij op:

Gudy 803 power-tack, high-tack opplakfolie
De merknaam Gudy® staat al decennialang voor hoogwaardige kwaliteit op het gebied van dubbelzijdig klevende folie. Internationale galerieën, musea en fotografen kiezen voor Gudy® producten vanwege hun betrouwbare prestaties. Neschen's nieuwste ontwikkeling op het gebied van opplakfolies is Gudy® 803 power-tack. Een moderne opplakfolie op polyester-basis geschikt voor het verlijmen van digitaal geprinte media, plaatmaterialen, textiel, fineerhouten panelen en diverse andere materialen.

High-tack belijming

Voor winkelinrichters, standbouwers, fotografen en printbedrijven is de gudy® 803 power-tack een hoogwaardig product om hun materialen zonder veel moeite te verlijmen. Een verschil tussen gudy® 803 en andere opplakfolies is de extreem hoge kleefkracht, die ideaal is voor montage op ruwe ondergronden en oppervlakken met een lage oppervlaktespanning zoals betonnen muren, composietplaten zoals Alu Dibond en zelfs houten platen of polypropyleen. Ook de toepassing van textiel op veeleisende oppervlakken zoals OSB-panelen of betonnen wanden is geen enkel probleem. De sterke en betrouwbare hechting op ruwe gestructureerde oppervlakken is mogelijk dankzij de dikke high-tack lijmcoating. 

Milieuvriendelijk

Bovendien onderscheidt de gudy ® 803 power tack zich door zijn solventvrije belijming. In tegenstelling tot andere opplakfolies is gudy® 803 power-tack voorzien van een acrylaatlijm op waterbasis, die voor milieubewuste klanten een uitstekende keuze is.

Gudy® 803 power tack is verkrijgbaar in de maten 50 m x 104 cm, 130 cm en 155cm.

Onderwerpen: Mounting

Nieuwste artikelen:

Contact opnemen