search

NIEUW: UVprint PP easy dot transparent.

Geschreven door Marlies Hofhuis | 10-okt-2019 11:00:00

Volg mij op:

De nieuwe UVprint PP easy Dot transparent combineert het beste van twee werelden; de milieuvriendelijke folie is 100% pvc-vrij en biedt een betere transparantie dan vergelijkbare pvc producten. Door de speciale dot-belijming is de folie zeer eenvoudig en snel, luchtbelvrij aan te brengen én te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Dit maakt het een ideaal materiaal voor korte-termijn reclame campagnes.

De transparante folie is een uitstekende keuze voor in spiegelbeeld geprinte uitingen voor applicatie op de binnenzijde van het raam, desgewenst met een witte toplaag voor een intensieve kleurweergave. 

Links in spiegelbeeld geprint voor applicatie aan de binnenzijde van het raam, rechts in spiegelbeeld geprint met witte opdruk.Beeld: Links in spiegelbeeld geprint voor applicatie aan de binnenzijde van het raam, rechts in spiegelbeeld geprint met witte opdruk.

UVprint PP easy dot transparent biedt een fotorealistische printkwaliteit en is geoptimaliseerd voor het printen met UV-uithardende inkten. 
De folie is verkrijgbaar in 50 m x 137,2 en 160 cm. 

Interesse?

Interesse in deze nieuwe milieuvriendelijke easy dot folie? Vraag een gratis sample aan. 

New call-to-action

Onderwerpen: Presenting, Nieuwsberichten, Easy dot

Nieuwste artikelen:

Contact opnemen