NLFR
search
slider home.png

Bekijk ons assortiment op productBekijk ons assortiment op toepassing

FACE TO (SUR)FACE

FILMOLUX Benelux BV is de directe verkooporganisatie van Neschen Coatings in de Benelux. FILMOLUX levert (zelfklevende) print media, beschermende lamineerfolie en dubbelzijdig klevende opplakfolies en displaysystemen voor diverse toepassingen in verschillende branches. Ook voor de ontwikkeling van industriële applicaties is FILMOLUX uw eerste aanspreekpunt.

Valentijn website blok.jpg

GET READY FOR VALENTINE!

De feestdagen zijn achter de rug en het nieuwe jaar is begonnen. De winkeliers kijken alweer uit naar Valentijnsdag. Verspreid dit jaar de liefde met Easy dot kleurfolies in vurig rood, romantisch zilver of chique goud en dat super eenvoudig! Deze folies zijn voorzien van een easy dot belijming en hierdoor eenvoudig luchtbelvrij aan te brengen én te verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven

Klik hier voor meer informatie en samples.

FILMOprint window night day

FILMOPRINT WINDOW NIGHT + DAY

FILMOprint Window Night + Day is een zelfklevende 150 μm mat translucente polyester folie met backlit eigenschappen. De folie is zowel geschikt voor applicaties met directe achtergrondverlichting zoals in lichtbakken, als voor reclame-uitingen op glazen oppervlakken met indirecte verlichting zoals etalages.

Interesse? Klik hier hier voor meer informatie!

documents blok.jpg

BOEKREPARATIE & BOEKBESCHERMING

FILMOLUX Benelux heeft een breed assortiment aan boekbescherming- en boekreparatieproducten. Deze producten zijn uitermate geschikt voor het herstellen en of beschermen van boeken en oude documenten. Zowel de reparatietapes als de beschermfolies zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en afmetingen.

Interesse? Neem een kijkje op de webshop!

  • slider - easy dot.jpg
  • slider home page sustainable branding-1.jpg
  • SLIDER_5_uv_dot_print_n_walk.png
  • SLIDER_4_One_way_vision.png
  • slider 1 performance wallpaper-1.png
catalogus 2017.png

Print media & sign producten voor grootformaat printen

  • Print media voor (Eco) solvent-, latex-, waterbased- en uv- hardende inkten
  • Zelfklevend vinyl & printfolie (monomeer en polymeer), magneetfolie, bedrukbaar behang, easy apply folies, textiel en displaymedia
  • Innovatieve oplossingen voor sign, interior design, retail reclame, beurzen en evenementen.

Download Brochure 

Het laatste nieuws

Recente blogartikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste over onze updates