NLFR
search
slider home.png
BEKIJK HET FILMOLUX PRINT MEDIA ASSORTIMENT

FACE TO (SUR)FACE

FILMOLUX Benelux BV is de directe verkooporganisatie van Neschen Coatings in de Benelux. FILMOLUX levert (zelfklevende) print media, beschermende lamineerfolie en dubbelzijdig klevende opplakfolies en displaysystemen voor diverse toepassingen in verschillende branches. Ook voor de ontwikkeling van industriële applicaties is FILMOLUX uw eerste aanspreekpunt.

thumbnail_Stretch opaque black website blok.jpg

FILMOTEX STRETCH OPAQUE BLACK

FILMOtex stretch opaque black is het ideale materiaal voor creatieve displays waarbij geen licht mag doorschijnen. Het materiaal is 100% polyester en kreukbestendig. Daarnaast voelt het extreem zacht aan en is het in beide richtingen zeer elastisch. Het product is geschikt voor transfer- en sublimatiedruk en digitaal printen met UV-uithardende inkten.

Interesse? Vraag een sample aan!

Solvoprint performance wall-grip

SOLVOPRINT PERFORMANCE WALL-GRIP

Solvoprint performance wall-grip is een 100 µ polymeer vinyl met een extra sterke high-tack belijming. De folie is geschikt om aan te brengen om moeilijk te plakken ondergronden, zoals ruwe, licht gestructureerde, poreuze oppervlakken en kunststoffen met een lage oppervlakte spanning zoals plastic containers. De folie kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.
Interesse? Vraag een sample aan!

documents blok.jpg

BOEKREPARATIE EN BOEKBESCHERMING

 

FILMOLUX Benelux heeft een breed assortiment aan boekbescherming- en boekreparatieproducten. Deze producten zijn zeer geschikt voor het herstellen en of beschermen van boeken en oude documenten. Zowel de reparatietapes als de beschermfolies zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en afmetingen. 

Interesse? Neem een kijkje op de webshop!

  • slider - easy dot.jpg
  • slider home page sustainable branding-1.jpg
  • SLIDER_5_uv_dot_print_n_walk.png
  • SLIDER_4_One_way_vision.png
  • slider 1 performance wallpaper-1.png
catalogus 2017.png

Print media & sign producten voor grootformaat printen

  • Print media voor (Eco) solvent-, latex-, waterbased- en uv- hardende inkten
  • Zelfklevend vinyl & printfolie (monomeer en polymeer), magneetfolie, bedrukbaar behang, easy apply folies, textiel en displaymedia
  • Innovatieve oplossingen voor sign, interior design, retail reclame, beurzen en evenementen.

Download Brochure 

Het laatste nieuws

Recente blogartikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste over onze updates