NLFR
search
slider home.png
BEKIJK HET FILMOLUX PRINT MEDIA ASSORTIMENT

FACE TO (SUR)FACE

FILMOLUX Benelux BV is de directe verkooporganisatie van Neschen Coatings in de Benelux. FILMOLUX levert (zelfklevende) print media, beschermende lamineerfolie en dubbelzijdig klevende opplakfolies en displaysystemen voor diverse toepassingen in verschillende branches. Ook voor de ontwikkeling van industriële applicaties is FILMOLUX uw eerste aanspreekpunt.

thumbnail_Stretch opaque black website blok.jpg

FILMOTEX STRETCH OPAQUE BLACK


FILMOtex stretch opaque black is het ideale materiaal voor creatieve displays waarbij geen licht mag doorschijnen. Het materiaal is 100% polyester en kreukbestendig. Daarnaast voelt het extreem zacht aan en is het in beide richtingen zeer elastisch. Het product is geschikt voor transfer- en sublimatiedruk en digitaal printen met UV-uithardende inkten.

Interesse? Vraag een sample aan!

Beurs blok.jpg

BEZOEK ONS OP PURE DIGITAL 


Kom op 17,18 of 19 april 2018 naar de Pure Digital beurs in de Rai Amsterdam. Tijdens dit driedaagse evenement zal Filmolux de bezoekers kennis laten maken met de mogelijkheden van digitale printmedia. Met inspirerende praktijk voorbeelden en een productportfolio specifiek gericht op interieurdecoratie hopen we de creatieve industrie te inspireren.

Interesse? Haal hier snel uw gratis e-tickets!

documents blok.jpg

BOEKREPARATIE EN BOEKBESCHERMING

FILMOLUX Benelux heeft een breed assortiment aan boekbescherming- en boekreparatieproducten. Deze producten zijn uitermate geschikt voor het herstellen en of beschermen van boeken en oude documenten. Zowel de reparatietapes als de beschermfolies zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en afmetingen.

 
Interesse? Neem een kijkje op de webshop!

  • slider - easy dot.jpg
  • slider home page sustainable branding-1.jpg
  • SLIDER_5_uv_dot_print_n_walk.png
  • SLIDER_4_One_way_vision.png
  • slider 1 performance wallpaper-1.png
catalogus 2017.png

Print media & sign producten voor grootformaat printen

  • Print media voor (Eco) solvent-, latex-, waterbased- en uv- hardende inkten
  • Zelfklevend vinyl & printfolie (monomeer en polymeer), magneetfolie, bedrukbaar behang, easy apply folies, textiel en displaymedia
  • Innovatieve oplossingen voor sign, interior design, retail reclame, beurzen en evenementen.

Download Brochure 

Het laatste nieuws

Recente blogartikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste over onze updates