NLFR
search
slider home.png
BEKIJK HET FILMOLUX PRINT MEDIA ASSORTIMENT

FACE TO (SUR)FACE

FILMOLUX Benelux BV is de directe verkooporganisatie van Neschen Coatings in de Benelux. FILMOLUX levert (zelfklevende) print media, beschermende lamineerfolie en dubbelzijdig klevende opplakfolies en displaysystemen voor diverse toepassingen in verschillende branches. Ook voor de ontwikkeling van industriële applicaties is FILMOLUX uw eerste aanspreekpunt.

Easy dot 180

SOLVOPRINT EASY DOT 180


Solvoprint Easy dot 180 is de nieuwste toevoeging aan de Easy Dot familie. Dankzij de Easy dot-belijming én de dikte van 180 μ is de folie nog eenvoudiger en sneller aan te brengen. Een bijkomend voordeel van de dikkere folie is dat deze zeer opaak is. Solvoprint Easy dot 180 is ideaal voor het plakken van grote oppervlakken, zoals bij standbouw.

Klik hier voor meer informatie.

Tecosmart zelfklevende meubelfolies.png

TECOSMART MEUBELFOLIES


Met TECOSMART zelfklevende meubel-folies creëer je in een handomdraai een nieuwe uitstraling, volledig afgestemd op de nieuwste woontrends. De folies zijn verkrijgbaar in diverse designs, van een rustiek hout decor tot een industriële beton look, alles is mogelijk! Het oppervlak heeft een realistische structuur, vergelijkbaar met het daadwerkelijke materiaal.

Interesse? Klik hier hier voor meer informatie!

documents blok.jpg

BOEKREPARATIE EN BOEKBESCHERMING

FILMOLUX Benelux heeft een breed assortiment aan boekbescherming- en boekreparatieproducten. Deze producten zijn uitermate geschikt voor het herstellen en of beschermen van boeken en oude documenten. Zowel de reparatietapes als de beschermfolies zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en afmetingen.

Interesse? Neem een kijkje op de webshop!

  • slider - easy dot.jpg
  • slider home page sustainable branding-1.jpg
  • SLIDER_5_uv_dot_print_n_walk.png
  • SLIDER_4_One_way_vision.png
  • slider 1 performance wallpaper-1.png
catalogus 2017.png

Print media & sign producten voor grootformaat printen

  • Print media voor (Eco) solvent-, latex-, waterbased- en uv- hardende inkten
  • Zelfklevend vinyl & printfolie (monomeer en polymeer), magneetfolie, bedrukbaar behang, easy apply folies, textiel en displaymedia
  • Innovatieve oplossingen voor sign, interior design, retail reclame, beurzen en evenementen.

Download Brochure 

Het laatste nieuws

Recente blogartikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste over onze updates