FILMOView CV Performance HD 1040 translucent

Product omschrijving

FILMOView CV Performance HD 1040 translucent is een wit-doorschijnende folie die de zichtbaarheid binnenshuis verhindert, maar het zicht van binnen naar buiten niet belemmert. FILMOView CV Performance HD 1040 translucent is voorzien van 1 mm microperforaties wat zorgt voor meer detail en fijnere tekst. Deze folie wordt gebruikt om verlichte doorschijnende afbeeldingen te maken. Hierdoor kan een beeld aan de buitenkant van een raam worden gezien gedurende de dag, terwijl het doorkijken van binnenuit mogelijk is, en tijdens de uren dat het donker is (in de juiste lichtomstandigheden) kan het beeld van achteren worden verlicht, zodat het nog steeds aan de buitenkant kan worden gezien.Deze promotiefolie heeft een gedeeltelijk geperforeerde papieren afdekking en is geschikt voor UV-uithardende, eco-solvent en latex inkten en voor zeefdruk.

Contra Vision® producten transformeren glazen oppervlakken en ramen in opvallende reclamevlakken of decoratieve blikvangers, terwijl ze privacy en bescherming tegen de zon bieden zonder het zicht naar buiten te belemmeren.

Kenmerken

  • 180 μm translucente, polymeer PVC.
  • 40% transparantie, 60% printoppervlak; microperforaties met een diameter van 1,00 mm (0,04″)
  • Microperforaties zorgen voor meer detail en fijnere tekst.
  • Voorzien van een transparante solvent polyacrylaat belijming, verwijderbaar.
  • Zeer hoge kwaliteit.
  • Gedeeltelijk geperforeerde release liner van gesiliconiseerd papier, gelamineerd met een grijs
    papier. De grijze release liner zorgt voor een realistisch beeld om te kunnen beoordelen hoe de graphic er uiteindelijk uit komt te zien op het raam.
  • Geschikt voor (Eco) solventinkten, UV-uithardende inkten en latex inkten en zeefdrukken

 

Artikelen

Artikel nr.
Afmeting
 
6043710 30 m x 137 cm / PO, 76 mm Kern  

 

Specificaties

Geschikt voor inkt(en)
(ECO) SOLVENT Latex Ink UV Curable Ink 
Certifica(a)t(en)
 
Eigenschappen
self reversible
Download(s)