NLFR
search

Referentie projecten

Op deze pagina zijn diverse referentieprojecten te vinden waarbij FILMOLUX producten zijn ingezet.

Uw project hier?
Heeft u zelf een project waarbij Neschen producten zijn ingezet en wilt u deze graag met ons delen? Stuur dan een mail naar marketing@filmolux.nl met de omschrijving van uw project, het gebruikte materiaal en uw foto's, en wij zullen uw project z.s.m. plaatsen

Wandbekleding, zelfklevende folie.

Klant: Quality groep, Almelo

Gebruikt materiaal: Solvoprint performance wall-grip

Project omschrijving: De wanden van het eigen bedrijfpand zijn voorzien van frisse full-colour prints. De muren zijn van zichzelf gestructureerd, daarom was een folie met een extra sterke lijmlaag nodig. Om te zorgen dat de hechting van de folie op de muur behouden blijft is de folie in-geföhnd. 

Vloerstickers, UVdot print 'n' walk.

Klant: Starfoto, Bladel

Gebruikt materiaal: UVdot print 'n' walk

Project omschrijving: Voor de modetentoonstelling Un à un van Vlisco in het Gemeentemuseum van Helmond zijn de vloeren voorzien van prachtige designs die naadloos aanlsuiten bij de wanden en getoonde modestoffen. Starfoto heeft gekozen voor eenvoudig aan te brengen én te verwijderen vloersticker vinyl. 

Reclame visuals, magneetfolie.

Klant: Promomakerij, Steenwijk

Gebruikt materiaal: Filmomag Ferro Pet 180 & magnetic base 700

Project omschrijving: De nieuwe showroom van FabShoes moest volledig omgetoverd worden tot een strakke ruimte. Voor de visuals is magneetfolie gebruikt. Hierdoor zijn de visuals eenvoudig te vervangen en kunnen ze ook weer opnieuw gebruikt worden.  

Wandbekleding, fotobehang.

Klant: deKeyzervanAken, Ridderkerk

Gebruikt materiaal: Neschen Wallpaper

Project omschrijving: In Appartementencomplex "Terras aan de Maas" in Spijkenisse zijn de kale witte wanden voorzien van digitaal geprint fotobehang. Op de foto's zijn beelden te zien van plaatsen aan de Maas. Het fotobehang geeft het pand een unieke sfeer.

Gevelreclame Madurodam, Easy dot

Klant: [S]Color, Amsterdam

Gebruikt materiaal: Solvoprint easy dot mat

Project omschrijving: De gevel van de ingang van miniatuurpark Madurodam was tijdens het WK voetbal voorzien van levensgrote prints op solvoprint easy dot matt.
Omdat het om een tijdelijke actie gaat waarbij de raamsticker snel en eenvoudig aangebracht moest worden zonder dat er lijmresten achter blijven is er gekozen voor easy dot folie.

Wandbekleding, fotobehang.

Klant: Geosign, Den Haag

Gebruikt materiaal: Neschen performance wallpaper

Project omschrijving: Voor een nieuw visrestaurant in Scheveningen heeft Geosign een wand in het horecapand voorzien van fotobehang. Er is gekozen voor PVC vrij vliesbehang, Vliesbehang is, krimpvrij, eenvoudig te plakken en te verwijderen. 

Vloerstickers, UVdot print 'n' walk

Klant: Dsign Squad, Den Haag

Gebruikt materiaal:

UVdot print 'n' walk

Project omschrijving: In de binnenstad van Den Haag is tijdelijk een atletiekbaan aangelegd in het teken van de Alert Online campagne van de Nederlandse overheid en Google. Voor de baan is het R9 anti-slip vloersticker materiaal UVdot print 'n' walk gebruikt. 

Two way vision raamfolie, 24-VUE

Klant: Reclamecentrum Solana, Dronten

Gebruikt materiaal:

Clear focus 24-Vue

Project omschrijving: De entree van Theater de Meerpaal in Dronten is voorzien van een mooie 2-way-vision raamsticker. De print is zowel 's nachts als overdag binnen én buiten zichtbaar, zonder belemmering van het zicht.

Vloerstickers, UVdot print 'n' walk

Klant: Starfoto BV, Bladel. 
Gebruikt materiaal:

UVdot print 'n' walk

Project omschrijving: Tijdens de Dutch Design Week 2016 was de tentoonstelling van de Modebelofte te zien in de bijenkorf, het thema was "Adaptive travelers", Voor dit project heeft Starfoto, vloerstickers gemaakt op UVdot Print 'n' walk. 

Muurstickers, Wall-grip folie.

Klant: Stickercompany
Gebruikt materiaal:

Solvoprint performance wall-grip

Project omschrijving: Onlangs kregen wij dit filmpje van Stickercompany. Voor HC Eindhoven hebben ze de kleedkamer een make-over gegeven met nieuwe stickers. Zowel de tegelwanden als de vloer zijn voorzien van creatieve prints.