Header_new_CI_DEF6

Picture Story 6 kleinEén team - vijf principes: Met de herinrichting van een huisstijl komt de verantwoordelijkheid om aan nieuwe verwachtingen te voldoen. Een moderner uiterlijk? Zeker, maar hoe zit het met het zijn van de best mogelijke zakenpartner voor onze klanten? Bij FILMOLUX, willen we aan die verwachtingen voldoen. Daarom hebben we niet alleen ons uiterlijk vernieuwd, maar hebben we opnieuw gecreëerd waar we voor staan. En zo is het idee van vijf nieuwe leidende principes van kracht geworden.

De FILMOLUX principes

 

We take care of solutions

Bij FILMOLUX streven we naar uitdagingen. Wanneer onze klanten met een probleem worden geconfronteerd, willen we de gelegenheid aangrijpen. Dus, in plaats van alleen maar voor onze klanten te werken, willen wij met hen samenwerken en producten vinden die kostenefficiënt, hoogwaardig en op maat gemaakt zijn voor hun behoeften. Oplossingen vinden - het zit in ons DNA.

We take care of your uniqueness

Wij houden van uniciteit. Daarom is er bij FILMOLUX geen stilstand. Wij zijn
altijd op zoek naar trends om de productportfolio van de Filmolux Group uit te breiden en up-to-date te houden. Wij stellen ons voortdurend de vraag: "Hoe kunnen onze producten u helpen om unieke projecten te realiseren?"
Soms is het goed om op te vallen.

We take care of reliability

Soms moet je gewoon op anderen kunnen vertrouwen. En, wij zorgen ervoor dat u op ons kunt rekenen. Het vertrouwen van onze klanten is onze drijfveer.
Hoe uitdagend de taak ook is, FILMOLUX neemt de uitdaging aan. Van
het vinden van oplossingen op maat voor uw projecten tot het verlenen van ondersteuning op de weg er naartoe. Want, we kunnen samen veel bereiken.

We take care of the environment

Bij FILMOLUX zijn we ervan overtuigd dat het lot van de planeet in onze handen ligt. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het behoud van een leefbare omgeving voor de toekomstige generaties. Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit en milieuvriendelijkheid samengaan en dat het werken met gerecycled materiaal de toekomst voor de print-industrieis. Een verschil maken - is het niet ieders verantwoordelijkheid?

We take care of values

Bij FILMOLUX delen we de passie voor een goed boek of de verwondering over een bijzondere foto. En dus zijn we er trots op dat we producten kunnen aanbieden die al jaren worden gebruikt in musea, galerijen, archieven of bibliotheken. Verzorgen van wat waardevol is. Door producten aan te bieden die boeken beschermen en repareren, kunnen we kennis behouden en beschikbaar te maken voor toekomstige generaties.

The new FILMOLUX:
Designed to not only be the first address
for high-quality products, but for reliable solutions. Your success is what drives us.

image001